Over TV Karakters

Met onze TV Karakters bezorgen wij kinderen en hun (groot) ouders een onvergetelijke dag! TV Karakters is inmiddels uitgegroeid tot het bureau met het grootste aanbod van unieke eigen licenties/partnerships van TV Karakters in de Benelux. Met ruim ca. 30 karakters en een perfect team van goede professionele partners staan wij dagelijks klaar op kantoor en overal in het land.

Voor ons team is niet snel iets te veel, zo zijn wij inmiddels eigenaar van de enige echte TV Karakters Parade en tijdens de winterperiode De Lichtjesparade, ook met de leukste kidshelden van TV, film of uit een boek. Niet één parade is hetzelfde. Wij denken altijd heel graag mee hoe we ieder evenement of parade voor onze klanten zo leuk en passend mogelijk kunnen invullen.

 

TV Karakters is een onderdeel van Line Up Events, dat bestaat al sinds 1998 en verzorgt al vele jaren de event-programmeringen in winkelcentra door het hele land. Met ruim 500 acts in ons bestand mogen wij ons rekenen tot één van de gerenommeerde entertainmentbureaus van Nederland. Wij bieden altijd de mogelijkheid om een aangepast programma voor u te verzorgen. Wij gaan uiteraard graag met u in gesprek over al uw persoonlijke wensen. Wilt u graag bekende TV Karakters inhuren voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, winkelcentrum, opening of andere leuke activiteit? Informeer direct bij ons naar de mogelijkheden!

 

Bij TV Karakters werken wij binnen ons aanbod direct samen met licentiehouders, agenten en partners. Zo mogen wij op dit moment Entertainment One/Disney, Mercis, License Connection, PatMat Studio, J&M Brands, BarnYard, Wildbrain/CPLG, Peanuts Worlwide, Brunopress, Jerry Rijstenbil/Fablefactory, Paul van Loon/WPG Uitgevers, Kids Worldwide Factory, Rainbow Italia, RTL Telekids, Zappelin, Nickelodeon en Mark van Ierssel tot onze prettige samenwerkingspartners rekenen.

Informatie aanvraag.